Blog Archive

Roforum.net - Locul unde gasesti ajutor

joi, 5 iunie 2014

Facebook - Ai grija pe ce dai click.

by Unknown  |  in Social Media at  12:04

Facebook a devenit locul perfect pentru cei care vor sa te insele. Pe zi ce trece numarul acestora creste considerabil si acest lucru ma face sa inteleg ca numarul celor cu o inteligenta sub zero creste in loc sa scada.

Uneori e usor sa fi pacalit si nu te trage nimeni de urechi daca se intampla odata, dar cand se intampla de mai multe ori, atunci ai o problema grava. Adica esti prost.

Chiar daca vedeti o stire/postare pe facebook foarte apetisanta, care va obliga intr-un fel sa dai click, verificati cine a postat, daca e pe short url, sursa la site, felul cum e scris mesajul, etc.

Pe langa traficul care il castiga aceste persoane care va inseala cu postari fake pe facbook, te mai pot infecta cu diversi virusi care le pot permite sa iti fure conturile online sau direct acces la calculatorul vostru.

Cea mai noua moda este sa te inregistreze fara sa iti dai seama la ce faci tu. E posibil atat video cat si audio. Nu vei sti cand ai activat microfonul sau camera. 
Daca nu te-ai speriat, atunci iti meriti soarta si iti recomanda sa dai click in continuare pe acest tip de postari pe facebook.

Mai jos va arat cateva tipuri de postari care sunt fake si va pot aduce daune materiale si morale. :D
Trebuie sa retineti ca sunt cateva exemple.






Cand vedeti astfel de postari va recomand sa folosti butonul Raporteaza. In acest fel poate scapam de tot acest spam.

Info si surse:
Ce este Spam
Ce este Scam
Ce sunt virusii

Un comentariu:

  1. Do you need free Twitter Re-tweets?
    Did you know you can get them AUTOMATICALLY AND ABSOLUTELY FOR FREE by getting an account on Add Me Fast?

    RăspundețiȘtergere

Proudly Powered by Blogger.