Blog Archive

Roforum.net - Locul unde gasesti ajutor

joi, 30 ianuarie 2014

Tableta Samsung GalaxyTab3 16GBWiFi+3G la doar 319RON

by Unknown  |  in Tablete at  04:54

NU stiu care este strategia celor de la DOMO, dar acum cateva ore au afisat un pret imposibil pentru Tableta Samsung GalaxyTab3 16GBWiFi+3G. Doar 319 Ron. Aceasta oferta este exclusiv online si nu se gaseste in magazine.

 

S-a mai intamplat asa ceva anul trecut la emag, cand o marte parte din cele mai cautate produse afisau un pret foarte, foarte mic. Multi cu comandat imediat crezand ca au facut o afacere buna. La cateva ore a venit si surpriza. Din motive tehnice, pentru o perioada de timp produsul X a avut pret gresit. Cam asa suna mesajul. Singurul castigator din aceasta "Eroare" a fost emag. care a castigat cateva sute sau chiar mii de adrese de e-mail unde va trimite mesaje promotionale.
La fel si astazi multi sau grabit sa comande Tableta Samsung GalaxyTab3. Sa vedem cati vor primi tableta din toti cei care au comandat.
Este posibil ca DOMO sa onoreze cateva din comenzi, ca strategie de marketing.
Ramane sa vedem. Voi actualiza acest articol daca cineva a primit produsul cumparat. Pana acum am 5 prieteni care au facut comanda.

Link catre produs aici.

Update 30.01.2014 ora 12.50
Produsul nu mai exista pe site. Exact cum ma asteptam. Am inteles din unele surse ca au fost comandate peste 3000 unitati de la publicarea produsului.
Astept sa vad daca cineva a primit Tableta.

0 comentarii:

Proudly Powered by Blogger.