Blog Archive

Roforum.net - Locul unde gasesti ajutor

joi, 30 ianuarie 2014

ToateBlogurile cere Donatii. Marca Victor Catalin

by Unknown  |  in Investigatii at  00:31

Nu am folosit decat pentru o scurta perioada site-ul ToateBlogurile. Am renuntat pentru ca nu i-am gasit rostul, utilitatea in activitatile mele in mediul online.
Astazi pe forum ArenaWeb un user a deschis un topic in care spunea ca ToateBlogurile cauta donatii la utiliazatori pentru a plati cheltuielile lunare.

 

Aceasta cerere de donatie este o Teapa cat Romania de mare, marca Victor Catalin. Imi este foarte greu sa cred ca ToateBlogurile din traficul lunar care il are nu scoate bani pentru cheltuieli.
 

Dupa cum vedeti in imaginea de mai sus este pe locul 81.787 in alexa.com si pe locul 540 in topul celor mai vizitate site-uri din Romania.
Un bun prieten care detin un site cu trafic asemanator castiga peste 10.000 Euro lunar si plateste doar 50 euro pe server dedicat + 35$ licenta la cpanel.

Ma intreb, de unde a scos Victor Catalin suma de 2000 euro + alti 1500 euro? Sunt costuri pe un an de zile sau lunare?
Un amarat de blog cu trafic acceptabil scoate fara probleme din serviciul 2parale.ro cei 1700 ron. La traficul care il are ToateBlogurile sunt sigur ca veniturile din 2parale sunt de cel putin 3 ori mai mari.
Pe homepage ToateBlogurile are 42 de bannere in sidebar. Din surse am inteles ca cere pentru fiecare banner 35 euro pe saptamana.
35 euro per banner X 42 de banner X 4 saptamanii = 5880 Euro venituri numai din aceste bannere.

Asa ca aveti grija la mesajele si cererile dl. Victor Catalin. Mai bine donati bani ceruti de el catre Wikipedia. Personal donez anual intre 5 si 15 euro catre wikipedia.

In 2011 Victor Catalin anunta ca inchide portalul ToateBlogurile, din lipsa de fonduri. Detalii aici.
Mai jos aveti prezentarea acestuia la Start-up 2009, unde se repeta la nesfarsit si gangurea precum un copil de 3 ani.


Net Start-up – Victor Catalin by AlexHardyOficial

0 comentarii:

Proudly Powered by Blogger.