Blog Archive

Roforum.net - Locul unde gasesti ajutor

miercuri, 26 martie 2014

900 de sclavi au murit la Qatar Football World Cup

by Unknown  |  in Stiri at  12:10

Pe oricine intrebi daca mai exista sclavie, iti vor raspunde ca aceasta a fost interzisa acum multi ani si ca nu mai exista. Din pacate realitatea este cu totul alta. 

Sclavia exista si este mai dura ca acum 500 de ani. Toate tarile puternic dezvoltate practica sclavia. Altfel nu ar putea sa isi mentina avantul tehnologic. In China si America sclavia si discriminarea este la ea acasa.

Qatar va organiza in 2022 Football World Cup.
In 2012 au inceput pregatirile pentru Qatar Football World Cup si de atunci au murit 900 de sclavi. Se preconizeaza ca pana la terminarea pregatirilor sa moara peste 9000 de sclavi.

Au fost multe reportaje legat de sclavii din Qatar, de felul cum tratati, conditiile inumate de munca, numarul mortilor, dar nimeni nu face nimic in aceasta privinta.

Daca era o tara precum Irak, Somalia, Africa sau oricare alta unde USA are interese si nu detine control, cu siguranta am fi vazut tot felul de comisii si sanctiuni.

Cum USA detine controlul in Qatar si interesele economice sunt foarte mari, se inchid ochii la aceste abuzuri.

Mai aud prieteni care vor sa mearga in Qatar sa munceasca pentru ca e bine, sunt multi bani, etc. Din afara se poate vedea asta, insa sa stai acolo ca un muncitor de rand, viata este un iad.
Daca ai bani poti merge in vacanta, dar nu ca muncitor.

0 comentarii:

Proudly Powered by Blogger.