Blog Archive

Roforum.net - Locul unde gasesti ajutor

duminică, 20 aprilie 2014

Google recunoaste ca citeste mesajele userilor de pe gmail.

by Unknown  |  in Tehnologie at  19:46

In anii trecuti google a fost acuzat in mai multe randuri ca incalca intimitatea utilizatorilor si chiar a fost sanctionat. De fiecare data google a spus ca nu este adevarat, iar in unele cauzuri a spus ca o face pentru a putea livra informatii cat mai relevante utilizatorilor.

Ei bine acum cateva zile google si-a actualizat termenii si conditiile unde recunoaste ca citeste toate mesajele userilor de pe gmail, dar nu se opreste aici.
Conform aceluias anunt google deschide, analizeaza orice activitate a utlizatorilor sai. Asta inseamna ca atunci cand cauti ceva pe google, cand trimiti>citesti un e-mail, cand esti pe chat, cauti info pe google maps, dai share pe google plus, etc. Totul este analizat de google.

Acesta spune ca este nevoit sa faca acest lucru pentru ca doreste sa ofere informatii cat mai relevante utilizatorilor sai.

De exemplu atunci cand cauti pe google "Firme constructii Bucuresti" iti vor fi afisate rezultatele cele mai relevante cu cautarea ta. 

Daca google nu ar analiza ceea ca fac utilizatorii pe internet, nu ar putea sa iti ofere un rezultat bun la cautare.
La fel se intampla si atunci cand vrei sa faci publicitate pe google adword. Vrei ca reclama ta sa ajunga la persoanele interesate pentru a avea o conversie cat mai buna. Prin aceste interceptari, analize google poate livra reclama ta la persoanele interesate. 

De asta google adword si google adsense sunt cele mai bune sisteme de pe piata.

Este un paradox totul. 
 Vrem ca tot ce facem sa nu fie interceptat, analizat, sa fie totul anonim, dar in acelasi timp cand ne promovam produsul dorim ca acesta sa ajunga exact la persoanele interesate.



0 comentarii:

Proudly Powered by Blogger.