Blog Archive

Roforum.net - Locul unde gasesti ajutor

joi, 10 aprilie 2014

La revedere Spam pe Yahoo.

by Unknown  |  in Yahoo at  17:32



Yahoo a dat pur si simplu de pamant cu spamerii dupa anuntul de pe 31.martie.2014. 
Domain-based Message Authentication, Reporting and Conformance (DMARC)

Asa se numeste noua sperietoare pentru spameri. Nu stiu cat va dura, dar pentru moment functioneaza. In ultimile zile numarul mesajelor pe contul meu de pe yahoo, s-a redus considerabil. Inainte primeam aproape 1000 de e-mail pe zi, iar in ultimul timp doar cateva zeci de e-mail. 

Toate acele liste de e-mail care circula de ani buni pe internet, acum sunt bune de aruncat la gunoi. Nu mai ai ce face cu ele. Nici inainte nu erau bune pentru un user normal, pentru ca aveai nevoie de anumite programe sa trimiti mesaj la peste 20 milioane de adrese e-mail.

Noua regula Yahoo nu pune probleme doar pentru spameri ci si pentru site-uri legitime. Cum 99% din serverele smtp nu au implementata aceasta regula, atunci cand trimiti un mesaj catre o adresa de e-mail yahoo, va primi automat reject. deci mesajul tau nu ajunge la destinatie.

Pentru a rezolva problema trebuie sa faci modificarile necesare la serverul de smpt de pe serverul tau sau sa rogi firma de hosting sa le faca, daca ai un cont de shared hosting.

Informatii despre Domain-based Message Authentication, Reporting and Conformance (DMARC) gasiti la link-urile de mai jos:

0 comentarii:

Proudly Powered by Blogger.