Blog Archive

Roforum.net - Locul unde gasesti ajutor

duminică, 27 aprilie 2014

Viber Security Vulnerabilities

by Unknown  |  in Whatsapp‬ at  20:32

Acum cateva zile vorbeam despre whatsapp care are problema la share location. Se pare ca si aplicatia Viber care este la fel ca whatsapp, permite interceptarea datelor stocate pe serverele amazon.

Problema este destul de grava. Conexiunea intre aplicatia Viber si serverele de stocare de pe amazon nu este criptata. Acest lucru permite absolut oricarei persoane care stie sa intercepeteze un link sa aiba accesa la toate datele tale.

Orice provider de internet poate vedea si accesa foarte usor aceste link-uri. Ce face mai departe cu aceste date doar el stie. 
 

Viber a luat la cunostinta de aceasta problema si a promis ca o va rezolva cat mai curand. Pana la un anunt oficial din partea lor, recomand sa aveti grija ce faceti pe aplicatia Viber.

Acest video va explica mai bine despre ce este vorba.

Un comentariu:

  1. I prefer to spy on my kids https://9spyapps.com/viber-spy/, it helps a lot, especially if you're far away from them. It is important to supervise children when they are in their teens, as they can not take the most correct decision, after which they will regret about it

    RăspundețiȘtergere

Proudly Powered by Blogger.