Blog Archive

Roforum.net - Locul unde gasesti ajutor

vineri, 28 februarie 2014

Cel mai mare dusman al Romaniei a fost distrus, eliminat

by Unknown  |  in Studiu de Caz at  01:31

Gata, s-a terminat. Cel mai mare Dusman al Romaniei a fost distrus. De acum putem rasufla linistiti.

Daca scriam acest articol acum 6 sau 12 luni, nimeni nu m-ar fi crezut, chiar as fi fost catalogat nebun. Se pare ca pentru a nu stiu cata oara am avut dreptate.

Pentru ca alegerile din toamna sa se desfasoare "cum trebuie", era nevoie sa dispara cel mai mare dusman, acea formatiunea care ar fi putut pune in pericol rezultatele.

Dupa cum ati afla formatiunea politica USL s-a destramat.  
USL nu a stiu cum sa isi administreze capitalul politic, puterea care o avea si ce pericol prezenta pentru fortele domnului Basescu si a altor forte externe care nu doresc ca Romania sa iasa din aceasta criza prelungita.

Vina in mare parte apartine PNL, care niciodata nu a stiu sa duca o alianta pana la final, sa o faca macar sa dureze cat de cat. 
PNL  este un partid plin de oameni egoisti, care isi urmaresc doare interesele personale. Acestia nu pot actiona ca un grup, ci doar invidual. 

Vedeti exemplu lui Tariceanu care nici nu s-a uscat bine cerneala ca a si demisionat, ca apoi sa apara la TV unde anunta lansarea marelui si noului partid politic.

Tariceanu asa cum se da el mare destept este mai prost ca o curca. Nu isi da seama ca este manipulat si nu are sanse sa depaseasca macar pragul electoral?

Acum cateva zile Elena Udrea anunta ca e posibil ca in turul 2 (daca va exista), formatiunea Noua Dreapta (parca asa se numeste) sa merga cu PNL.  Asta inainte ca USL sa se destrame oficial.

Dupa cate a facut Basescu, PNL chiar crede ca le va fi mai bine cu el? Au avut puterea, majoritate parlamentara si nu au reusit sa faca nimic.
Pe cand Basescu de unul "singur" a reusit sa de-a cu curul de pamant cu ei si a facut in asa fel sa destrame USL. Singura piedica care o avea in realizarea planurilor care le are pentru Romania.

Trebuie sa fii tampit sa nu iti dai seama ca Basescu urmareste doar interesul unor forte externe in Romania si nu a Romanilor. Tot aceste forte externe l-au tinut in functie cand in orice alta tara "democratica" ar fi fost bagat la puscarie pentru N capete de acuzare.
As vrea sa stiu de la domnul Ponta ce i-a promis Ambasadorul Americii la Bucuresti, atunci cand lui Antonescu nu i-a fost permis sa intre in Ambasada.

Cum a ajuns domnul Ponta sa faca alianta tocmai cu UDMR?  Oare dansul nu se uita la tv, nu vedete pe internet cazurile in care Romanii sunt marginalizari in propria tara? 
Unde Romanul este bagat la zdup pentru ca poarta insemele tricolore sau fredoneaza un cantec Romanesc?

Basescu si-a facut treaba foarte bine. Pentru ce a facut in aceasta tara il voi ura toata viata mea, dar in acelasi timp il apreciez foarte mult.

Se vede ca este un om foarte istet, un bun lider, uns cu toate alifiile posibile. Mi-ar fi placut ca un om ca el sa reprezinte interesele Romaniei si nu a altor forte externe.

Poanta si Antonescu au incercat in nenumarate randuri sa-l dea jos din functie, campanii peste campanii anti basescu, dar fara succes.
Asta arata cat de buna a fost USL.
USL a dat un picior in fund la peste 65% din populatia tarii. Au promis ca despica marea in doua dar din pacate nu au reusit sa faca rost de un toiag.

Aveam mari sperante ca in 2015 sa vin si eu in Romania, dupa atatia ani plecat. Se pare ca nu am noroc. Poate prin 2020, voi avea mai mult noroc.
Cand am plecat din tara am jurat ca nu voi veni in tara atat timp cat Basescu este la putere sau o formatiune sustinuta de el din umbra.

In curand evenimentele din Ucraina se vor muta in Romania. Sper ca acest blog sa ramana destul timp in picioare, ca sa vedeti ca am avut dreptate.

Adio Romania. Ramai cu bine.

0 comentarii:

Proudly Powered by Blogger.