Blog Archive

Roforum.net - Locul unde gasesti ajutor

sâmbătă, 22 februarie 2014

Declinul whatsapp‬ - Imediat dupa cumparare si update whatsapp‬ a cazut si nu a functionat pentru milioane de useri

by Unknown  |  in Whatsapp‬ at  23:46

Whatsapp‬ nici nu a trecut bine in posesia Facebook,ca au si aparut problema majore.  In cursul zilei de ieri si pana astazi peste 20% din utilizatorii whatsapp‬ nu am putut accesa aplicatia. Mai multe servere whatsapp‬ au vazut si din informatiile care le am nu stiu daca problema inca a fost rezolvata.

20% inseamna aproape 100.000.000 persoane care nu au putut utiliza aplicatia. Alte zeci milioane au avut probleme cu trimiterea si primirea mesajelor.

Multi specialisti se asteptau ca acest lucru sa se intample dupa ce a fost a fost achizitionata de facebook. La fel cred ca odata intrata in posesia facebook, in scurt timp aplicatia utilizata de milioane de oamenii, va disparea. Adica va fi asimilata in sistemele facebook de mesagerie.

Pe langa toate aceste probleme lumea se intreba acum ce se va intampla cu securitatea aplicatiei si intimitatea userilor. Stim cu totii ca Facebook a sustinut Guvernul American, UE la proiectele SEPA, PIPA si altele de gen. Pe unele site-uri de specialitate se spune chiar ca de acum toate schimburile de mesaje dintre utilizatori va trece prin serverele de filtrare NSA (Agentia Nationala de Securitate Americana).

Va functiona ceva de genul:
1. Utilizatorul X trimite un mesaj catre utilizatorul Y
2. Mesajul ajunge pe unul din serverele de filtrare NSA. Dupa ce protocoalele de filtrare NSA isi da acordul, este livrat catre utilizatorul Y
3. Ultizatorul Y primeste mesajul.

Un exemplu este patania unui utilizator care il roaga pe Mark sa rezolve problema.
 

Traducere text:
Draga Mark. Prietene, te rog rezolva problema cu whatsapp, ca nu pot trimite mesaj prietenei mele. Se va desparti de mine.

Mesajul de mai sus, spune foarte multe. Lumea e disperata si in tari precum America, daca aplicatia whatsapp nu functioneaza cateva momente, lumea intra in depresie, se arunca pe geam, manifestatii de strada, se rup relatii, etc.

Conform unor surse din interior, la negocieri Facebook, a stabilit un pret pentru fiecare utilizator de whatsapp. Aceste pret este 42.22$. Acum ai aflat cat valorezi TU, in ochii facebook.

In ultimele 24 de ore au aparut tot felu de glume legat de Facebook si Whatsapp. Exemplu este si raspunsul unui user la mesajul de mai sus.
 

Intr-un alt articole voi scrie unde poti migra daca Whatsapp nu iti mai place.

Un comentariu:

Proudly Powered by Blogger.