Blog Archive

Roforum.net - Locul unde gasesti ajutor

luni, 24 februarie 2014

Inamicul nevazut

by Unknown  |  in Studiu de Caz at  00:38

Ne imaginam ca inamicul, oricare ar fi acesta sa aiba o forma, in general o infatisare urata, care vrea sa ne distruga cu tot felu de arme.

Credem ca Tara vecina sau vecinul nostru poate fi inamicul de care trebuie sa ne ferim. 

Ne este frica de un atac nuclear, biologic, de persoanele care sufera de o boala rara sau comuna.  

Avem o conceptie total gresita legat de inamicul nostru. 

Cel mai mare inamic, este cel nevazut, care se ascunde la vedere, care umbla, vorbeste si s comporta exact ca si noi, fara sa avem nici cea mai mica banuiala.

Unul din acesti inamici sunt PARAZITII.

Parazitii, invadeaza alta fiinte si preiau controlul. Aceste fiinte rareori isi schimba infatisarea sau comportamentul. In rest raman exact la fel. Doar ca intentiile lor s-au schimbat.

Ganditi-va ca maine un astfeld e parazit, invadeaza corpul uman si preia controlul. Poate fi o ruda de a ta, vecinul, prietenul sau orice alta persoana. Metoda de transmitere nici conteaza.

Persoanele ocupate de acest parazit se vor comporta exact la fel  ca inainte, fara sa iti trezeasca nici o banuiala.

Cum nu banuiesti nimic, nu ai de ce sa te aperi, pentru ca totul e ok in jurul tau. Cel putin asta crezi tu.

Ca orice parazit, acesta doreste sa ocupe cat mai multe persoane si sa le controleze pentru propriile interese.  Fara sa iti dai seama intr-o buna zi te tresezi si tu invadata, ifestata de acest parazit.

Istoria ne-a aratat ca mereu vor fi oameni care au capacitatea sa vada dincolo de "NOI". Persoane care vad adevarul, indiferent cat de bine ar fi mascat.

Cum ar putea aceste persoane (Rezistenta) sa se apare, sau sa convinga alte persoane de pericolul dintre noi?

Daca la tine ar veni cineva si ti-ar spune ca persoana X nu este ceea ce pare si ca este controlata de un parazit, ai crede?

Dupa cum functioneaza societatea de astazi, cu siguranta am baga aceste persoane in centre pentru nebuni. Daca asa sta treaba, daca vom continua sa fim orbi, viitorul speciei noastre este condamnat.

M-am inspirat pentru acest articol din serialul Helix si filmul The Host.

Stiu ca este pura fictiune (cel putin asa credem), dar daca totul s-ar transforma in pura realitate. Ce ai face? Ai putea rezista, ai putea face diferenta?

Indiferent care sunt intentiile lor, ai putea sa imparti chiar si de buna voie corpul, cu o alta entitate (parazit)?

Acesti paraziti, ar putea spune ca te pot ajuta sa devii mai bun, mai puternic, mai inteligent, ca pot face lumea mai buna. Chiar ar merita aceasta cedare? De unde stii ca intr-o buna zi nu vor prelua controlul total si la revedere rasa umana.

Suntem atat de inchisi la minte incat nu suntem in stare sa vedem ce este evident in fata noastra. 
Ne lasam dusi de nas cu tot felul de chestii magice ieftine.

Un exemplu care multi nu l-au inteles, este din filmul Man In Black. Cand J la unul din teste a impuscat acea fetita de 5 ani care se plimba pe o strada intunecata cu o carte de fizica Cuantica.
Toti au impuscat acei "Monstri". Asta din cauza ca judecam un Inamic in functie de infatisare. 

Alt exemplu. Mergi pe strada singur. La un moment dat intalnesti 2 persoane. In stanga un boschetar vai de mama lui si in dreapta un domn imbracat la costum.
Cu siguranta vei alege sa mergi pe partea dreapta, pentru ca acel domn iti inspira mai multa incredere. Uneori chiar asa este.
Insa nu te-ai gandit la un lucru. 
E posibil ca boschetarul sa te atace pentru ati lua banii sa isi cumpere ceva de mancare. Pe cand domnul care iti inspira incredere cu vorba frumoasa te poate duce intr-un loc sa te hacuiasca si sa iti vanda organele.

Nu te-ai gandit la asa ceva nu?

0 comentarii:

Proudly Powered by Blogger.