Blog Archive

Roforum.net - Locul unde gasesti ajutor

marți, 18 februarie 2014

LEASEWEB dat in judecata de Perfect 10, Adult Magazine Publisher

by Unknown  |  in Stiri at  14:35

Cine este Perfect 10?

Este o retea de site-uri pe nisa adult. In afara de publicarea de continut pe reteaua de site-uri Perfect 10, mai are o ocupatie. Sa dea in judecata companii mari pecum Google, Amazon, RapidShare, Deposit File. 

In loc sa isi securizeze continutul, acuza si incearca sa profite de pe urma unor companii care chiar daca ar dori sa faca ceva, nu ar putea.

Cum ar putea sa-i ceara lui google sa elimine toate pozele si clipurile din cautarie care apartin Perefect 10? Imposibil nu este, dar e foarte greu de pus in practica. Plus google nu are de ce sa aloce sume importante de bani pentru acest task.

Perfect 10, a mai deschis un proces anul acesta. De data asta acuza firma de hosting LeaseWeb ca permite hostarea pe serverele sale a continutului produs de reteaua Perfect 10.

Cere drept despaguburi suma de 188 milioane de dolari.

Am folosit LeaseWeb si voi mai folosi. Nu cred cred ca Perfect 10 va castiga acest proces. de fapt sunt chiar foarte sigur. 

LeaseWeb este una din locatiile unde iti poti hosta fisierele care au probleme cu copyright-ul. 

Aici au hosting si marile firme din nisa adult. 

Nu cred ca Leaseweb va renunta la un segment de clienti care aduce profituri uriase. Olanda nu va permite asa ceva.

Germania cand au fost acele proiecte PIPA a decis sa plateasca o amenda destul de mare, decat sa impuna DC-urilor (Data Center) sa stearga tot continutul care are probleme cu copyright-ul.

Indiferent in ce sector ai activa veniturile vorbesc. Nimeni nu va renunta la aceste venituri uriase pentru ca o amarata de firma te da in judecata. Plus ca sunt sanse aproape zero ca Perfect 10 sa aiba castig de cauza.

Mai cred ca toate aceste procese sunt deschise pentru publicitate. Sunt sute de ziare online importante care scriu despre aceasta stire, plus alte cateva sute de mii de bloguri.

Chiar si tu care citesti acest articol, vei cauta Perfect 10 sa vezi cine sunt si ce site-uri detin.

Cine stie, poate ai intrat macar odata pe ele, fara sa stii.

Un mic calcul.

100.000 persoane cauta timp de 3 zile keyword-ul Perfect 10 pe google si da click pe unul din site-urile acestora.

Acum este pe locul 30 in google la cautari. Peste 3 zile va ajunge pe prima pagina in google cu o mare parte din site-uri. Pentru ca google va afisa informatia cea mai relevanta la un anume keyword.
Daca din 1 milion de cautari pe keyword-ul Perfect 10, 300.000 intra pe 1-3 site-uri din retea, atunci google considera ca acele site-uri sunt relevante. Asa ca le va afisa primele.

 
 

0 comentarii:

Proudly Powered by Blogger.