Blog Archive

Roforum.net - Locul unde gasesti ajutor

joi, 6 februarie 2014

[NICIODATA] nu oferiti datele de logare de la contul vostru ADSENSE.

by Unknown  |  in Tutoriale at  04:43

Toata lumea stie ca se face rost foarte greu de un cont adsense. Foarte multi au fost banati de google adsense si acum nu mai pot avea un cont pe numele lor, sau site-ul pe care il detin nu respecta politica google adsense. De accea caut persoane credule pentru a le fura contul adsense.


Pe site-uri de anunturi, forumuri, platforme pentru freelancer sunt postate anunturi unde X cauta persona care detine un cont valid si confirmat de google adsense. Iti spune o poveste cum si-a pierdut contul din motive care nu le intelege, sau prietenul lui a plecat din tara si acum nu mai are acces la cont. Inainte de asta scoatea cu site-ul lui in fiecare luna peste 1000 de euro. Daca accepti face cu tine 70/30 sau chiar 50/50.
Pentru o mai buna comunicare si incredere sau orice alt motiv care gaseste acesta iti cere datele de logare la cont.
Multi cand vad ca pot castiga fara sa faca nimic 300-500 euro pe luna se lasa incantati si  ofera aceste date.
In rare cazuri daca ai noroc poti castiga bani in prima luna, dar dupa la revedere cont adsense. In general, imediat ce a primit datele de logare, ti-l fura.
Deci atentie foarte mare.

NU OFERITI NICIODATA DATELE DE LOGARE LA CONTUL VOSTRU ADSENSE NIMANUI.

In 99.99% din cazuri riscati sa ramaneti fara el.
Mai jos va arat oferta postat de o persoana din Bengladesh pe site-ul freelancer.com
 

 Va spun din experienta ca un site cu 900 unici, cu reclame afisate conform regulamentului google adsense are sanse aprope zero sa produca 900$ pe luna. Chiar si prin metode mai putin legale este greu sa ajunga la aceasta suma.

Deci atentie foarte mare.

Intr-un articol viitor voi scrie cum iti poti securiza contul google si google adsense cat si cum poti recupera un cont adsense furat.

#####
Pentru a fi la curent cu tot ce postez folositi sistemele de Abonare/Subscribe din partea dreapta. Cea mai buna metoda este cea prin e-mail.
#####

0 comentarii:

Proudly Powered by Blogger.