Blog Archive

Roforum.net - Locul unde gasesti ajutor

duminică, 9 februarie 2014

Cum poti trece de Content Locker

by Unknown  |  in Wordpress at  05:56

Ma enerveaza la culme site-urile care au content locker si te oblika sa dai like sau share pentru a vedea un clip, poza, articol.

Asa ca m-am hotarat sa fac un mic tutorial in care sa va arat cum puteti vedea un clip chiar daca are pus content locker.

1. Accesati site-ul care are clipul pus sub content locker.
2. Tastati comanda CTRL +U
3. Se va deschide o noua fereastra/tab unde aveti sursa acelui site.
4. Tastati comanda CTRL +S. Aceasta comanda este pentru cautare. In acea casuta de sus, stanga tastati youtube si apasati enter.
 

5. E posibil ca in sursa sa fie de mai multe ori cuvantul youtube. Asa ca apasati eneter pana ajungi la un code ca in imaginea de mai jos.
 

6. Codul selectat este de la imagine. Pe youtube imaginea are acelasi code ca clipul. Gen ZXCYPLLUvYM. /0.jpg este imaginea. Poate fi chiar si /1.jpg. 
7. Deschideti un nou tab in browser si puneti acest url in bara. http://www.youtube.com/watch?v= urmat de codul copiat din sursa site-ului. In cazul de fata avem codul ZXCYPLLUvYM
Adresa url completa va fi de genul acesta:
http://www.youtube.com/watch?v=ZXCYPLLUvYM
 

8. Acum enter si vizionare placuta. Puteti viziona clipul fara sa share la toate tampeniile pe wall-ul vostru de pe facebook sau alta retea sociala.

 


Spor la vizionat clipuri.
Sper ca propritarii de astfel de site-uri sa nu se supere mine. :D

 Acest tutorial este realizat pentru browserul chrome. Pe alte browsere este cam la fel.

Un comentariu:

  1. Need To Boost Your ClickBank Traffic And Commissions?

    Bannerizer made it easy for you to promote ClickBank products with banners, simply visit Bannerizer, and get the banner codes for your selected ClickBank products or use the Universal ClickBank Banner Rotator Tool to promote all of the ClickBank products.

    RăspundețiȘtergere

Proudly Powered by Blogger.