Blog Archive

Roforum.net - Locul unde gasesti ajutor

duminică, 9 februarie 2014

Deztabilizarea Romaniei. Cine si dece doreste acest lucru.

by Unknown  |  in Romania at  04:41

In acest articole voi face referire doar la anumite evenimente din ultimul timp. Pentru a discuta despre toate, mi-ar trebuie cel putin 2 luni de scris zi de zi.

Chiar daca nu credeti, puteri externe cu ajutorul unor persoane din interior incearca sa Destabilizeze Romania chiar sub ochii nostri de multa vreme. Daca lucrurile continua asa, vor reusi.
Pe langa resursele naturale Romania mai are si o pozitie Geo Strategica. Pozitie care toate puterile lumii vor sa o controleze. Datorita acestei pozitii si a resurselor naturale forte mari, niciodata nu i se va permite Romaniei sa se ridice, sa aiba un cuvant de spus pe plan regional si mondial.

Un ultimul timp s-au creeat evenimete cu un impact puternic asupra populatiei pentru a nu vedea adevaratele interese, ceea ce intampla cu adevarat in Romania.

Sunt multe metode a a destabiliza o tara si chiar sunt oameni specializati in acest domeniu. In unele cercuri se numesc Distrugatorii de Tari.
E posibil sa ganditi ca o dau in conspiratii si vorbesc numai prosti. Nu trebuie sa ma credeti. Informatiile exista, trebuie doar sa le cautati si desigur sa aveti abilitatea de le vedea.

Una din metote este Neincrederea in Guvern, in Clasa poltica, in Institutiile statului.

1. Rosia Montana
Cat s-a mai scris, a iesit lumea in strada. Luni de zile numai despre asta s-a discutat peste tot. Unde s-a ajuns la final? Nicaieri nu? Acum nu mai vorbeste nimeni despre Rosia Montana. Pentru ca nu mai plateste nimeni, nu mai exista interes din partea populatiei. 

La orice actiune de gen e nevoie de multi bani. Cineva trebuie sa plateasca oamenii care ies in strada, acele pancarde cu lozinci, aparatiile la tv, etc. 

Cum au fost taiate fondurile pentru aceasta actiune nu se mai discuta nicaieri.

2. Accidentul aviatic din Apuseni.
Aceasta actiunea a avut cele mai mare impact asupra populatiei si a facut ca increderea in Institutiile Statului sa scada extrem de mult.
Ganditi-va cum era privit inainte de acest accident si chiar acum 5 ani SMURD-ul?  Era iubit de toata lumea, nimeni nu putea spune ceva rau despre SMURD si Arafat.
Acum este egal cu zero in ochii oamenilor.
Pe langa incompetenta autoritatilor de a gestiona o actiune de salvare, cred ca au fost si "lucrate", manipulate de alte forte.
In 2003 ziarul Ziua pulbica un articol in editia tiparita despre 2 sisteme de interceptare a convorbirilor telefonice. 
Un sistem era produs de o firma din Taiwan care costa in jur de 200.000$ si altul de o firma din USA care costa in jur de 360.000$. Americanii chiar ofereau produsul in proba 2 saptamani pentru suma de 10.000$.
Aceste sisteme veneau sub forma uni laptop si puteau asculta pana la 5 convorbiri simultan, copierea datelor din ambele telefoane implicate in convorbire si localizarea acestora cu o marja de eroare de pana la 5 metri.

In aceste zile se comercializeaza un produs care costa 20$ si impreuna cu un iPhone poate prelua controlul complet la aproape orice masina.
Asa arata.

 

STS si alte institutii de stat implicate dupa atatia bani investiti, chiar nu detin un sistem de localizare? 
Daca detin, dece au oferit informatii gresite ? Daca un pusti care detine un iphone si 20$ poate prelua controlul unei masini, atunci ce credeti ca poate face un stat care are alocate miliarde de dolari pentru asa ceva?
Nu mai vobesc de manipularea si instigarea oamenilor la violente la majoritatea posturilor TV.
3. Vaccinului antigripal si Institutul Cantacuzino
Institutul Cantacuzino a fost si este unul dintrele cele mai bune, de marca Institute de gen din lume. In decursul anilor s-a incercat de mai multe ori defaimarea prin diverse metode a Institutul Cantacuzino.
  
Cred ca stie toata lumea de scandalul din ultimile zile in care este implicat Institutul Cantacuzino.
Imediat ce s-a "terminat" de vorbit la TV despre accidentul din Apuseni,  

Alte intamplari.
1. Cum s-a aflat in presa de banii Ioanei Basescu si implicarea Gasprom s-a produs accidentul din apuseni? 
Avionul avea un sistem de localizare in caz de prabusire care era receptionat de "Surpriza" Moscova.
2. Guvernul Romaniei a fost chemata la apel ca niste cobai de Ambasada USA la Bucuresti. Bravii nostri conducatori s-au prezentat la apel. La intrare o mica surpriza. Crin Antonescu nu i-a fost permis sa intre in Ambasada pe motiv ca nu a fost trecut pe lista. Al doilea Om in Statul Roman i se interzice accesul pe o gaselnita? In primul rand este lipsa de respect fata de el ca om, de functia care o detine si statul care il reprezinta.

Ce a avut de discutat domnul Ponta atat de important cu USA si Crin Antonescu nu trebuia sa auda?

3. Care sunt motivele pentru care mai multi amarati de secretari de stat USA si persoane importante din CIA viziteaza in ultimul timp tot mai des tara noastra.

Va rog sa aruncati o privire la Republica Moldova si ultimile evenimente. Apoi treceti la Ucraina, unde este dezastru. Doamne Fereste.

China in ultimul timp achizioneaza orice in Romania si  la orice pret.
UE si euro este pe duca. Romania este capul de pod.

In final, va recomand sa nu credeti nimic din ce am scris. E posibil sa fie doar in imaginatia mea. Dar nu strica sa verificati, sa deschideti ochii. Cine stie, poate nu sunt chiar asa nebun.

Voie buna.

Surse de inspiratie:
http://stirileprotv.ro/stiri/sanatate/cazul-vaccinului-antigripal-de-la-cantacuzino-nicolaescu-a-sesizat-sri-si-vorbeste-de-o-contaminare-intentionata.html 

Am uitat sa scriu despre ultima campanie impotriva Romatsa. Voi reveni cu detalii.

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/cum-a-ajuns-isu-neamt-sa-caute-pe-lacul-izvorul-muntelui-o-ambarcatiune-aflata-in-pericol-pe-coasta-de-azur.html 


http://thehackernews.com/2014/02/hacking-car-remotely-with-20-iphone.html

0 comentarii:

Proudly Powered by Blogger.